Svenska Knechtions

Familjen Knechts vecko-logg. En blog om vad som händer hos oss. Barn och vuxna kan titta och kommentera. Vi hoppas att du har rolig när du följer våra äventyr. Valkomen

2006-05-18

Emilie på sin skolavslutningsuppträdande och fest.



Emilies skolavslutnings program handlade om pionjärerna som kom till Utah på 1800-talet. Barnen hade övat in sånger och danser som de sedan framförde och lärde ut till sina familjer och andra i publiken. Det var jättekul för alla att vara med. Lilla Josephine fick också vara med i Linedansing men hon tyckte det var svårt att vända när alla andra vände och att lyfta benen så högt hela tiden. Fjärde klassarna berättade ochså om Utahs geografi och alla kommuner etc.
Emilie fick låna och ändra en av mammas klänningar för att se ut som en pionjär. Hon hade vitt förkläde också. Det blev roligt att se och till hennes och de andra barnens förfäran var de tvungna att dansa med pojkarna. Usch!!!!
Men nästa år så blir det nog mormor och Åke som får öva dans med barnen på trummenäs. Hans och Emilie kan båda dansa swing och cha cha och vals. Kanske det är dags att lära sig bugga. Vad tror ni i svedala?
 

View My Stats