Svenska Knechtions

Familjen Knechts vecko-logg. En blog om vad som händer hos oss. Barn och vuxna kan titta och kommentera. Vi hoppas att du har rolig när du följer våra äventyr. Valkomen

2006-06-07

Framtida stjärnspelare.


I går kväll spelade vår stjärnspelare sin första match i den nya ligan där tränaren skastar bollen till spelaren istället för att bollen ligger på en pinne. Tidigt på dagen ville Alexander ta på sig sin uniform men vi fick honom att vänta till det var 2 timmar kvar till matchen.

Alla 13 spelare på varje lag spelar på uteplan vilket gör två på varje position men det är roligt för barnen När de spelade pinboll ville alla jaga bollen varje gång bollen blev slagen in på plan. Nu är det lite mer kontrollerat.

På den här bilden träffar alexander bollen, springer till första bas och sedan vidare till andra när nästa spelare fick en träff. Efter ett par slag till ficdk alexander springa hem till 4 bas och då firade alexander genom att prata med myrorna utefter banan. Hans var hov fotograf för lille-bror och Pappa fick vara tränar-fångaren.
 

View My Stats